![]() |
|
| |||
| |||
| TFT שלי לא נראה מראה שחור ... : S אם הכל נראה טוב, liney לבן ולא "רגיל" - האם זה שבר? התחברתי אותו EeePC שלי וזה גם לא מציגה שחור שם, ולכן זה לא יכול להיות כרטיס המסך שלי. יש לך רעיונות או פתרונות? |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לבדוק אם Theres כל קשר מסוכן? משהו מכופף או שבור ..? הטוב ביותר כדי לשלול דברים פשוטים הראשון: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי הוא צודק, בעיה עם המחשב הבעיה יכולה להיגרם על ידי דברים הקטן או הגדול ביותר של דברים, אתה אף פעם לא באמת יודע עד ניסית את כל האפשרויות. נסה לבדוק חיבור כרטיס המסך שלך, ודא ברגים על כניסת DVI-VGA או מצג הם דפוקים בניס חזק (אבל לא חזק!)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כבלי פגום? נסה להחליף כבלי
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הבעיה עם מחשב נייד Frieds לא ראו דבר כאשר מאותחל Up | מארקי | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | 10 נובמבר 2009 16:41 |
| מציג סינית תווים דפדפן אינטרנט | Canchero | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 2nd אפריל 2009 02:00 |
| המחשב בעיה: לא מציג דבר על המסך | JMember | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 4th מרץ 2009 19:33 |
| הכול הלך שחור | הקסם השחור | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 18 מאי 2008 07:40 |
| האינטרנט שלי אינו מציג את הכל. | Lindy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | 16th נובמבר 2007 19:25 |
| שרשרת כלים | |
| |