![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano TFT neatrodo, kad būtų parodyta juoda ... : S Jei atrodo visiems gerai, liney ir balta, o ne "normalus" - tai prasidėjo? Aš prijungti jį į savo EeePC ir jis taip pat nebuvo parodyta juoda, tad jis negali būti mano grafikos plokštę. Bet idėjas ar sprendimų? |
|
| |||
| |||
| Ar galite patikrinti, ar Theres bet Tobulėti ry? nors išlenktas arba skaldytos ..? Geriausi atmesti paprastų dalykų, pirma: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ollie yra teisinga, problema su kompiuteriu yra problema gali būti dėl dalykų littlest ar daiktų dydį, jūs niekada žinoti, kol bandė visus variantus. Pabandykite ieškoti ryšio su grafikos plokštę, patikrinkite, ar dėl VGA arba DVI įvesties sraigtai nuo monitoriaus įsukus į graži ir stora (bet ne stora!)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kabeliai sugadinta? Pabandykite pakeisti kabelius
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problema su Frieds Laptop nerodomas Anything kai Nykštukinis Up | Marky | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | Lapkritis 10, 2009 16:41 |
| Parodyta kinų simbolių Web Browser | Canchero | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 2 balandis 2009 02:00 |
| PC problema: nerodo On Screen Thing | JMember | General Hardware Chat | 9 | 4 kovas 2009 19:33 |
| Viskas buvo juoda | Black Magic | General Hardware Chat | 8 | Gegužė 18, 2008 07:40 |
| Mano interneto nerodo viskas. | Lindy | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | Lapkritis 16, 2007 19:25 |
| Temos įrankiai | |
| |