![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| моя TFT мабуть, не будуть показані чорно ... : S Якщо все виглядає добре, Liney і білий, а не "нормальний" - це зламав? Я включив його в мій EEEPC і вона також не показує чорний існує, тому воно не може бути моїм відеокарти. Будь-які ідеї або рішення? |
|
| |||
| |||
| Ви можете перевірити, якщо Theres будь-який хитромудрий зв'язку? Бент-то або сломанной ..? Краще для виключення простих речей першої: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оллі права, проблема з комп'ютером є проблема може бути викликана найменшої речі або самих великих речей, ви ніколи не дізнаєтесь, поки не будуть випробувані всі ваші варіанти. Спробуйте перевірити підключення до відеокарти, переконайтеся, що гвинти на VGA або DVI введення з монітора угвинчується в Ніцці і жорсткою (але не жорстким!)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кабель пошкоджений? Спробуйте замінити кабель
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема з Frieds ноутбук не що-небудь відобразиться при перезавантаження машини | Marky | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 10 листопада 2009 16:41 |
| Показано китайських символів у браузері | Canchero | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 2 квітня 2009 02:00 |
| PC Проблема: не відображаються Thing On Screen | JMember | Генеральний обладнання чат | 9 | 4 березня 2009 19:33 |
| Все потемніло | Чорна магія | Генеральний обладнання чат | 8 | 18 травня 2008 07:40 |
| Мій Інтернет не відображає все. | Лінда | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 16 листопада 2007 19:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |