![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте просто прочетете за Asus EAH3850 X3 Троица, наблюдавани с първия в света показатели на тройно-не GPU картата и IM много впечатлен да кажа най-малкото, doesn't изглежда 3x пъти по-бързо, отколкото норма (едно GPU) 3850 или дори два пъти по-бързо , изглежда като ние все още ще бъде по-добре с NVIDIA 8800s и 9800s Asus HD3850 X3 Троица ако искаш да гледам
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye ако те използват вместо на NVIDIA ATI ....
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нищо общо с това. Multi-GPU по своята същност не е ефективна. Ето защо правилно OC'd 8800GT може да се сходни характеристики с просто SLI-Ing друг.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|