![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj jen přečíst o Asus EAH3850 X3 Trinity, viděl jako první na světě měřítky triple-GPU karty a im ne příliš velký dojem, že přinejmenším doesnt seem to bude 3x krát rychlejší než norma (single GPU) 3850, nebo dokonce dvakrát rychleji , vypadá stále bude lépe s nvidia 8800s a 9800s Asus Hd3850 X3 Trinity pokud chcete, podívejte se
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye pokud se používá místo nvidia ati ....
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nic dělat. Multi-GPU je ze své podstaty není účinný. To je důvod, proč správně OC'd 8800GT můžete dostat podobný výkon prostě SLI-Ing jiný.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|