![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi samo pročitati o ASUS EAH3850 X3 Trojstva, vidio prvi svjetski mjerila od triple-GPU kartica i im nije jako impresionirala na ono što je kazano najmanji, se čini da se 3x puta brže nego norma (single GPU) 3850 ili čak dva puta brže , izgleda da ćemo i dalje će biti bolji od sa NVIDIA-in 8800s i 9800s Asus Hd3850 X3 Trojstvo Ukoliko želite gledati
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye ako se koristi umjesto nvidia ati ....
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ništa za napraviti sa njom. Multi-GPU je inherently nije učinkovita. Stoga je pravilno OC'd 8800GT može doći do sličnih performansi jednostavno SLI-ing drugu.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|