![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi tik paskaityti apie Asus EAH3850 X3 Trejybė, žiūrint pirmąją pasaulyje gaires dėl triple-GPU kortelę ir jiems nėra labai sužavėtas pasakyti jau doesnt atrodo 3x kartų greičiau nei norma (Single GPU) 3850 ar net dvigubai greičiau , atrodo, kad mes vis tiek bus geriau su NVIDIA 8800s ir 9800s Asus Hd3850 X3 Trejybė jei norite peržiūrėti
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye jei jie naudojami vietoj ATI NVIDIA ....
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nieko su juo. Multi-GPU savaime nėra veiksmingos. Tai kodėl tinkamai OC'd 8800GT galima gauti panašius rezultatus tiesiog SLI-Ing kitą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|