![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi tylko przeczytać o Asus EAH3850 X3 Trójcy Świętej, widział pierwszy na świecie wzorce, triple-nie kart GPU i im wrażeniem co najmniej, nie robi wydaje się być 3x razy szybciej niż norma (single gpu) 3850 lub nawet dwa razy szybciej , wygląda wciąż będzie lepiej z nvidia 8800s lub 9800s Asus Hd3850 X3 Trójcy jeśli chcesz się
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye jeżeli stosowany zamiast nvidia ati ....
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nic z nim zrobić. Multi-GPU jest z natury nie wydajne. Dlatego prawidłowo OC'd 8800GT można uzyskać podobną wydajność po prostu SLI-nia innym.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|