![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj len prečítať o Asus EAH3850 X3 Trinity, videl ako prvý na svete meradlami triple-GPU karty a im nie príliš veľký dojem, že prinajmenšom doesnt seem to bude 3x krát rýchlejší ako norma (single GPU) 3850, alebo dokonca dvakrát rýchlejšie , vyzerá stále bude lepšie s nvidia 8800s a 9800SE Asus HD3850 X3 Trinity ak chcete, pozrite sa
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| maby ak sa používa namiesto nvidia ati ....
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nič robiť. Multi-GPU je zo svojej podstaty nie je účinný. To je dôvod, prečo správne OC'd 8800GT môžete dostať podobný výkon prostě SLI-Ing iný.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|