![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У реду, тако да је Хересу црпсти. Им мој тренутни план за моје нове граде, и био је лијегање добити овај ГПУ хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814102801 и мада сам им стварно недеформиран о томе који је бољи (АТИ вс НВИДИА) Ја сам крив туард НВИДИА јер сам била с њима за дуго времена и они имају тенденцију да имају више оптимизоване дривер и исто тако има доста игара које се од адвантге њихове посебне цапабилитес, као Огледала Едге (љубав да игра) када се користи НВИДИА ПхысКс, хттп://ууу.нвидиа.цом/објецт/нвидиа_пхыскс.хтмл или када су ствари као што је ова хттп://ууу.нвидиа.цом/објецт/ГеФорце...сион_Маин.хтмл и тако много других ствари које иненађујуће АТИ праведан чинити се за имати. њен као кад се ради о картицама на преформанце да није само ствар која питањима више, његова додатна цапибилитиес и игре да искористе да их хвата моје очи. и тако осећам да АТИ можда неће бити исправно за мене након свих. Шта сам ја ово је молба-постоји картица из НВИДИА која може одговарати преформанце и даље бити око исту цену. надамо се, нешто боље од ГТКС280. Такође постоје слободне тецх демо игре хттп://ууу.нвидиа.цом/цонтент/грапхи...с/доунлоад.асп
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ух, за ГТКС 280 знатно надмаши у 4870. Стога не постоји не идући да буде нешто боље од ГТКС 280 на истој цени као и 4870, али је ГТКС 260 216 је једнако добар као 4870 и исте цене.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ох Да. лол. ур десно. Нажалост, било је касно синоћ.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |