![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Heyy момчета, Всъщност току-що получи Dell измерение C521 бр. му не е лоша машина, но в момента работи на вградена графика. NVidia борда и графики чип, но obvously му не фантастично. Проблемът е, все пак, неговите slimline един случай, само половин височина, нисък профил, или това, което някога може да искате да ги нарича карти. всички разумни карти и може да се намери в пълен размер, има ли такова нещо като достойни половина височина карта? Im не иска да направи високо ниво на игрите, но нещо, което да освободите размерът на RAM на борда е munching нагоре ще е добре. тичане на XP, и вероятно ще се използва за възпроизвеждане на HD филми по ТВ, което е необходимо за малко по-добра карта ... Ами сега, почти забравих да спомена, неговите един PCIe x16 слот в машината. Наздраве на всички MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всъщност, не. Всеки H / H карти съм виждал беше много ниска спецификационен модел.
| |||
| |||
| Язовир го О добре, арго оплакват, "twas свободно в края на краищата! когато ви кажа много ниска спецификационен, че е достатъчно ниско за да е по-лошо, отколкото на работата на вградената в чип ли изчислявам? или ще се понижаването ... MCTW |
|
| |||
| |||
| Не си струва променя вида на ниски спецификационен. |
|
| |||
| |||
| Аз видях нещо, за това веднъж върху YouTube Мисля, че беше човек имаше кабел става от слота за външна кутия, в която искате монтирани пълна височина карта. Ако не е твърде сложен, ако искате нещо да ви забавляват. Ще взема да разгледаме и да видим дали мога да намеря видеото отново.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те са всъщност доста добре сега Дейв: там е 9800GT половина височина, както и 9600GTs и 4650s.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Препоръчайте достоен графична карта за игри - Newbie Въпрос | zbersinger | Графика на карти & Монитори | 6 | 21-ви ноември 2009 година 13:49 |
| Нестандартно PSUs - Имате нужда от малки PSU половин височина настройка | falandys1002 | Linux & Алтернативни OS | 2 | 7 юни 2009 05:31 |
| Ниска Профил / полувреме Размер / полувреме Височина PCI графична карта | tomthedrummer1992 | Графика на карти & Монитори | 5 | 16-то Feb 2009 09:00 |
| Нови Gfx карта пускат в полувреме Той Speed | marsay001 | Графика на карти & Монитори | 1 | 15 Jan 2008 16:20 |
| Половината Живот 2 | dodgyant | PC & конзолата Gaming | 2 | 22 Окт 2006 01:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |