![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Heyy guys, Iš esmės tik buvo suteikta Dell Dimension C521 vnt. jos nėra bloga mašina, bet šiuo metu veikia pastatytas grafika. NVIDIA valdybos ir grafikos lustas, bet obvously jos ne fantastinis. Problema yra, nors jos Plonas atveju, trunka tik puse aukščio, mažai dėmesio ar kas kada galite paskambinti jiems korteles. visų pagrįstų korteles galiu rasti yra normalaus dydžio, ar yra toks dalykas kaip padorus puse aukščio kortele? im not looking to do aukšto lygio žaidimo, bet kažkas atlaisvinti RAM laive yra munching iki Būtų malonu suma. veikia ant XP, ir tikriausiai bus naudojamas groti HD filmus ant tv, taigi už tiek geriau kortelė reikia ... Oi, beveik užmiršo paminėti, jo PCIe x16 lizdą kompiuteryje. Cheers visiems MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš esmės, nėra. Kiekvienas H / H kortelė aš kada nors matė, buvo labai mažai spec modelis.
| |||
| |||
| užtvanka ji Oh well, cant skųstis "twas laisvai po visus! kai sakai labai žemas spec, yra pakankamai mažas, kad būtų blogiau, nei pastatyti lustas jums atlikti skaitytis? ar man bus pažeminimas ... MCTW |
|
| |||
| |||
| Ne verta pakeisti tipo mažai spec. |
|
| |||
| |||
| Pamačiau kažką apie tai, kai "YouTube" Manau, kad tai buvo vaikinas buvo kabelis vyksta iš lizdo į išorinį lauką, kurį jam reikia sumontuoti visą aukštį kortelė. Neturėtų būti pernelyg sudėtinga, jei norite ką jus linksmino. Aš užsisakysiu apsižvalgyti ir pamatyti, jei aš galiu surasti vaizdo įrašą iš naujo.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jie iš tiesų gana gerai dabar Dave: There's 9800GT puse aukščio, o taip pat 9600GTs ir 4650s.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Rekomenduok Padorus Graphics Card Gaming - Naujokas Klausimas | zbersinger | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | Lapkritis 21, 2009 13:49 |
| Nestandartiniai PSUs - Reikia mažų PSU pusę aukščio nustatymas | falandys1002 | Linux & Alternative OS | 2 | 7 birželis 2009 05:31 |
| Žemas profilis / Half Size / Half Height PCI Graphics Card | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 16 vasaris 2009 09:00 |
| Naujas gfx Card spektaklio pusėje Tai greitis | marsay001 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 15 sausis 2008 16:20 |
| Half Life 2 | dodgyant | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 22 spalis 2006 01:45 |
| Temos įrankiai | |
| |