![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Heyy guys, Būtībā tikko tika dota Dell dimensija C521 gab. tā nav slikta mašīna, bet šobrīd darbojas uzcelta grafika. Nvidia kuģa un grafikas čipu, bet obvously tā ne fantastiska. Problēma ir gan, tā SLIMLINE gadījumā tikai notiek half-height, zema profila vai ko kādreiz jūs varat viņiem piezvanīt kartes. visi saprātīgi kartes Es nevaru atrast ir pilna izmēra, pastāv tādas lietas kā pienācīgas pusaugstumā karti? im nedomāja darīt augsta līmeņa spēles, bet kaut kas atbrīvosies līdz summu RAM kuģa ir munching up būtu jauki. darbojas xp, un, iespējams, tiks izmantoti, lai spēlētu HD filmas uz tv, tāpēc, lai mazliet labāk karti vajadzībām ... Ai, gandrīz aizmirsu pieminēt, tā PCIe x16 slot in machine. Cheers all, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Būtībā, no. Katru H / H karti esmu redzējis bija ļoti zems spec modeli.
| |||
| |||
| dam it oh labi, cant sūdzēties, "Twas bezmaksas galu galā! ja jūs sakāt, ir ļoti zems spec, ka pietiekami mazam, lai būtu sliktāk, nekā veicot būvē mikroshēmu jūs jārēķinās? vai varētu man pazemināšanu ... MCTW |
|
| |||
| |||
| Nav vērts mainīt tipa zemas spec. |
|
| |||
| |||
| Es redzēju kaut ko par šo reizi uz youtube es domāju, ka tas bija puisis bija kabelis kas iet no slota uz ārēju aili, kuru viņš gribētu uzstādīta visā augstumā karti. Nevajadzētu būt pārāk delikāta, ja jūs vēlaties kaut ko, lai saglabātu jums izklaidē. Es ņemšu paskatīties un redzēt, ja es nevaru atrast video vēlreiz.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viņi patiesībā diezgan labs tagad Dave: Ir 9800GT pusi augstuma, kā arī 9600GTs un 4650s.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |