![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Heyy faceci, Zasadniczo tylko otrzymał wymiar Dell C521 PC. jego maszyna nie jest źle, ale jest obecnie uruchomiony na budowy w grafikach. Nvidia pokładzie chip i grafiki, ale jej nie obvously fantastyczne. Problemem jest jednak swój slimline przypadku, tylko w połowie wysokości, niskim profilu lub co kiedykolwiek można do nich dzwonić karty. wszystkie uzasadnione i karty znajdą się w pełnym rozmiarze, istnieje coś takiego jak przyzwoity połowie wysokości karty? im nie patrząc do wysokiego poziomu gry, ale coś zwolnić ilości pamięci RAM na pokładzie jest munching up would be nice. uruchomione na xp, i będą prawdopodobnie wykorzystywane do odtwarzania filmów HD na ekranie telewizora, stąd potrzeba trochę lepsze karty ... Ups, prawie zapomniałem wspomnieć, swój PCIe x16 w maszynie. Cheers wszystkim MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zasadniczo, nie. Każdy O / O karty Mam kiedykolwiek widział był bardzo niski spec modelu.
| |||
| |||
| dam to oh well, cant complain "twas wolne od wszystkich! po bardzo niskich spec powiedzieć, że jest wystarczająco niski, aby być gorsze niż wydajność wbudowanego w chip pan liczyć? lub bym się obniżenia ... MCTW |
|
| |||
| |||
| Nie warto zmianę typu niskie spec. |
|
| |||
| |||
| Widziałam coś na ten temat raz na youtube Myślę, że to był facet będzie miał kabel z gniazda do zewnętrznego pola, w którym ma zamontowane pełnej wysokości karty. Nie powinny być zbyt skomplikowane, jeśli chcesz coś do siebie rozrywkę. I'll have a look around czy mogę znaleźć wideo.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oni naprawdę całkiem nieźle się Dave: there's a 9800GT połowie wysokości, jak również 9600GTs i 4650s.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |