![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Heyy baieti, Practic fost dat doar un Dell dimensiune C521 bucăţi. sa nu o maşină de rău, dar este în curs de desfăşurare la construit in grafic. Nvidia bord si grafica chip, dar obvously sale nu fantastic. Problema este insa, sa o slimline caz, doar o jumătate de înălţime, profil redus, sau ce mai poate doriţi să le carduri de apel. toate rezonabil carduri pot gasi sunt full size, e acolo, ca un astfel de lucru decente jumătate înălţime carte? im nu caută să facă nivel ridicat de joc, dar ceva de liberă până la suma de RAM de la bord este de până munching ar fi frumos. rulează pe XP, şi, probabil, va fi folosit pentru redarea de filme HD pe un televizor, prin urmare, nevoia de a avea un pic mai bună carte de ... Oops, aproape uitat să menţioneze, sa o PCIe x16 slot în maşină. Noroc tuturor, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Practic, nu. Fiecare H / H carte am vazut a fost un model foarte mici spec..
| |||
| |||
| baraj-l Oh well, cant plâng ", după toate twas gratuit! când spun foarte mici spec., care este destul de mică pentru a fi mai rău decât de performanţă a fost construită în chip vrei sa calculeze? sau i-ar fi degradarea ... MCTW |
|
| |||
| |||
| Nu este în valoare de schimbare tip de scăzut spec.. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am văzut ceva despre acest lucru, o dată pe youtube Cred că a fost, a avut un tip de cablu merge de la slot extern la o cutie, în care şi-a montat dori o carte de înălţime. Nu ar trebui să fie prea complicat daca vrei ceva, pentru a vă entertained. Voi trebuie să aruncaţi o privire în jur şi văd dacă pot găsi video din nou.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ele sunt de fapt destul de bine acum Dave: există o 9800GT jumătate înălţime, precum şi 9600GTs şi 4650s.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |