![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеыы момачки, У основи свега је дао димензију Ц521 Делл рачунара. не њен лош машине, али се тренутно приказују на изграђена у графици. Одбора и графику НВИДИА чип, али не обвоуслы његове фантастично. Проблем је међутим, својим слимлине једном случају, потребно само пола висине, ниски профил или мај што сте икада желели да назовете их картицама. све разумне картице могу се наћи у пуној величини, постоји ли таква ствар као пристојне половине висине картицу? им не желе чинити висок ниво игре, али нешто ослободили количина РАМ-а на онбоард је мунцхинг горе би лепо. трчање на ксп, и вероватно ће се користити за играње ХД филмовима на тв, стога је потребно за мало бољу картицу ... Упс, скоро је заборавио то споменути, његове један ПЦИе кс16 слот на машини. Цхеерс алл, МЦТУ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Углавном, не. Сваки Х / Х картице које сам икада видео била је врло ниска спец модел.
| |||
| |||
| бране га ох уелл, цант жале, 'након свих туас бесплатно! кад кажем јако ниска шпекулација, које је довољно ниско да се горе него перформансе чипа уграђеног у бројати до ыоу? или би ми се доунградинг ... МЦТУ |
|
| |||
| |||
| Није вредно мењања тип ниске спец. |
|
| |||
| |||
| Видјела сам несто о томе на једном ыоутубе Мислим да је, момак је имао кабл иде из слот на спољну кутију, у којој је монтирана бих пуну висину картице. Не би требало да буде превише лукав, ако желите нешто да вас забављати. Ја ћу погледати уоколо и видети ако Ја могу наћи видео поново.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Они заправо прилично добро сад Даве: има 9800ГТ половине висине, као и 9600ГТс и 4650с.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Препоручи Пристојан Графичка картица за играње - Питање за почетнике | зберсингер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 21. новембар 2009 13:49 |
| Нон стандард ПСУс - Неед мали псу за половину висине сетуп | фаландыс1002 | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 7. јуна 2009 05:31 |
| Ниски профил / Халф Сизе / Халф Висина ПЦИ Грапхицс Цард | томтхедруммер1992 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 16 фебруар 2009 09:00 |
| Нови Гфкс Цард Трчање на пола То Спеед | марсаы001 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 15 јануар 2008 16:20 |
| Халф Лифе 2 | додгыант | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 22 октобар 2006 01:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |