![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Heyy çocuklar, Temelde sadece bir Dell boyutu C521 adet verilmiştir. onun değil kötü bir makine, ancak şu anda grafik inşa çalışmaktadır. Nvidia pansiyon ve grafik çipi, ancak obvously kendi fantastik değil. sorun var ki, onun bir ince durumda, tek veya her ne onları kartları arama isteyebilirsiniz profil yarı yüksekliği, düşük alır. tüm makul kartları I olduğunu tam boyutu, orada bir yarım boy kartı gibi bir şey bulabilirim? yüksek seviye oyun yapmak isteyen im değil, ama birşey Teknede iyi olurdu kadar munching olduğunu RAM miktarını açmak için. XP ve çalışan muhtemelen TV HD filmleri oynatmak için kullanılan olacak, dolayısıyla biraz daha iyi kartı için gerekli ... opps yaklaşık belirtmeyi unutmuşum, makine ile bir PCIe x16 yuvası. Şerefe tüm MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aslında, hayır. Her H / I have ever seen H kartı çok düşük bir özel modeli oldu.
| |||
| |||
| baraj bu Oh evet, şikayet cant, ücretsiz tüm sonra twas! zaman çok düşük özel, bu kadar düşük yonga dahili size yapmakta performansını daha kötü olmak demek farzetmek? veya i downgrading olurdu ... MCTW |
|
| |||
| |||
| Bu düşük özel türü değişen değer. |
|
| |||
| |||
| Bu kez ben, adam hangi bir tam yükseklik kartı monte ediyorum kablo yuvaya bir harici kutu olacak, had düşünüyorum YouTube'da bir şey gördük. Eğer eğlenin tutmak için bir şey istiyorum çok zor olmamalı. Etrafa bir göz olur ve tekrar video bulabilirsiniz bakın.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunlar gerçekten güzel şimdi Dave iyiysen: bir 9800GT yarım boy's yanı 9600GTs ve 4650s gibi.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |