![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Heyy хлопці, В основному тільки дали Dell Dimension C521 шт. його не погана машина, але в даний час працює на вбудованих в графічні. Nvidia ради і графічний чіп, але obvously його не фантастична. Проблема, хоча її тонким випадку, лише займає половину висоти, низькопрофільна або те, що коли-небудь ви можете називати їх карт. всі розумні і карт можна побачити, це повний розмір, чи є така річ, як сучасні карти половинній висоти? їм не прагнемо зробити гру високого рівня, але щось, щоб вивільнити обсяг ОЗУ судна до жував б здорово. працює на XP, і, ймовірно, буде використовуватися для відтворення HD фільмів по телевізору, тому необхідно трохи краще карт ... Ой, мало не забув згадати, його PCIe x16 слотів в машині. Cheers за все, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Основному, немає. Кожна H / H карт, які я бачив був дуже низьким специфікації моделі.
| |||
| |||
| Гребля він Ну, нахиляє скаржитися, 'Twas вільно врешті-решт! коли ви говорите, дуже низький специфікації, є те, що досить мало, щоб бути гірше, ніж продуктивність побудований на чіпі як ти думаєш? або б я зниження ... MCTW |
|
| |||
| |||
| Не варто зміною типу низької Spec. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я побачив щось про це відразу на YouTube Я думаю, це було, хлопець був кабелю відбувається з гнізда для зовнішнього поля, в якому він встановлений повну карту висот. Не повинно бути занадто складним, якщо ви хочете що-небудь, щоб розважити вас. Мені доведеться озирнутися і подивитися, якщо я можу знайти відео ще раз.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вони насправді дуже гарна картина Dave: там 9800GT половини висоти, а також 9600GTs і 4650s.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Рекомендувати гідною відеокарти для ігор - Новачок питання | zbersinger | Графічні карти & Монітори | 6 | 21 листопада 2009 13:49 |
| Нестандартні блоки живлення - необхідні невеликі блоки харчування для половини висоти налаштування | falandys1002 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 7 червня 2009 05:31 |
| Низький профіль / половинний розмір / половинній висоти PCI Graphics Card | tomthedrummer1992 | Графічні карти & Монітори | 5 | 16 лютого 2009 09:00 |
| Нові Gfx Card на половинній Він Speed | marsay001 | Графічні карти & Монітори | 1 | 15 січня 2008 16:20 |
| Half Life 2 | dodgyant | PC & консоль Gaming | 2 | 22 жовтня 2006 01:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |