![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти. Аз съм в процес на закупуване на нов компютър, и се чудех какво ще бъде по-добра възможност да избере между тези две: 1 х GeForce 9800 GT 512MB или 2 х Radeon HD 3850 512MB в Crossfire Аз съм малко на Noob, когато става дума за тези неща, така че всяка помощ ще бъдат оценени. Тя може също да се отбележи, че опцията ATI е £ 60 по-скъпо. Благодаря предварително. |
|
| |||
| |||
| Здравей приятелю, лично Бих купи новата 4850 или 4870, ако можете да си позволите. Това са нови карти от ATI, те предварително много добре и трябва да струват повече или по-малко от това, което Ви предложи. да купуват -- http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2586 heres добър преглед -- http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341 Надявам се това да помогне! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В 9800GT. Просто защото типичен 3850 можете да пуснете играта (изберете един) на около същото FPS / подробно настройките като ванилия 9600GT. Еднократна 9800GT ще outperform 2 9600GT е в SLI. Както виждат само около 20-40% увеличение на производителността с две карти. Също така, тя ще зависи дали играта на играете са кодирани с използване на мулти-gpu настройка. От началото на това, една 9800GT ще ви позволи да игра в 1920x1200. 2 3850 е в Crossfire няма да получи дори и близки, когато пускате заглавие, което позволява ползването от две карти. Тогава имаш допълнителната мощност, необходима за двойната карта настройка, потенциална липса на въздушния поток в gpu's, загуба на достъп до mobo на разширяване пристанища поради като двойната картата ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В 9800GT ще ми бъде много избор за същите причини като Алекс.
| |||
| |||
| купи една 4850 или 4870. те са може би най-хубавото нещо ново на пазара за пари и са по-евтини и по-добър от 9800 GTX |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Вън от опции с моите DSL ... | vjhalai | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 10 Юни 2009 14:52 |
| Добре Почти там: Сега не мога да Изтеглете Windows да извършват автоматични актуализации? | нов | Windows операционни системи | 2 | 3 юни 2009 09:07 |
| Windows XP Папка Опции | cuttingplier | Windows операционни системи | 3 | 29 Дек 2008 10:55 |
| Коя система ще се представят по-добре? | Jakkoff | Общи Хардуер Чат | 9 | 6 юли 2008 22:28 |
| Папка Опции Проблем | Charbo | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 17 | 17 Авг 2007 10:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |