![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Jsem v procesu nákupu nového počítače, a věděl, co by bylo lepší možnost si vybrat z těchto dvou: 1 x GeForce 9800 GT 512 mb nebo 2 x Radeon HD 3850 512mb v Crossfire Jsem trochu Noob, pokud jde o tyto věci, takže pomoc by ocenili. Může být také stojí za zmínku, že ATI volba je 60 liber dražší. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| hi mate, osobně bych zakoupit novou 4850 nebo 4870, pokud si můžete dovolit. To jsou nové karty od ATI, které předlisků velmi dobře a měl by stát více nebo méně než to, co navrhoval. koupit -- http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2586 Heres dobrý přehled -- http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341 Hope this helps! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V 9800GT. Jednoduše proto, že typický 3850 lze spustit hru (vybrat jedno) na zhruba stejné fps / detail nastavení jako vanilkové 9600GT. A jediné 9800GT bude překonat 2 9600GT je v SLI. Jak jste vidět pouze kolem 20-40% nárůst výkonu se dvěma kartami. Samozřejmě, že vám záleží, pokud budete hrát hry jsou kódovány, aby využily pro multi-GPU nastavení. Na vrcholu se, že jediný 9800GT vám umožní hru na 1920x1200. 2 3850 v Crossfire to nebude tak blízko, dokonce i když běží titulek, který umožňuje použití dvou karet. Pak jste dostali extra příkonu potřebného pro duální kartu Nastavení, a potenciální nedostatek proudění vzduchu přes GPU to, ztráta přístupu k mobo to rozšíření přístavů kvůli dvojí karty ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V 9800GT by byla moje volba také ze stejných důvodů jako Alex.
| |||
| |||
| koupit jediného 4850 nebo 4870. jsou asi nejlepší věc na trhu za peníze a jsou levnější a lepší než 9800 GTX |