![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Είμαι στη διαδικασία για την αγορά νέου υπολογιστή, και να ξέρω ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή για να επιλέξουν από αυτές τις δύο: 1 x GeForce 9800 GT 512MB ή 2 x Radeon HD 3850 512MB σε Crossfire Είμαι λίγο noob όταν πρόκειται για αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί. Μπορεί επίσης να αξίζει να αναφερθεί ότι η επιλογή ATI είναι £ 60 πιο ακριβά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
| hi mate, προσωπικά θα ήθελα αγοράσουν ένα νέο 4850 ή το 4870 αν μπορούν να πληρώσουν. αυτές είναι οι νέες κάρτες από την ATI, που προδιαμορφωμάτων πολύ καλά και θα πρέπει να κοστίζει περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που προτείνεται. να αγοράσει -- http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2586 heres μια καλή ανασκόπηση -- http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341 ελπίδα αυτό βοηθά! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η 9800GT. Απλά επειδή ένα τυπικό 3850 μπορεί να τρέξει ένα παιχνίδι (επιλέξτε ένα) στα ίδια περίπου fps / λεπτομέρεια ρυθμίσεις ως βανίλια 9600GT. Μια ενιαία 9800GT θα ξεπερνούν τις 2 9600GT σε SLI. Όπως θα δείτε μόνο γύρω από ένα 20-40% αύξηση στην απόδοση με δύο κάρτες. Επίσης, αυτό θα εξαρτηθεί από το αν το παιχνίδι που παίζετε είναι κωδικοποιημένα να κάνουν χρήση μιας πολυ-gpu setup. Εκτός αυτού, ένα ενιαίο 9800GT θα σας επιτρέψει να το παιχνίδι σε 1920x1200. 2 3850 σε Crossfire της δεν θα πάρετε ακόμη και κοντά όταν τρέχει έναν τίτλο που να επιτρέπει τη χρήση από τις δύο κάρτες. Τότε έχετε την επιπλέον ισχύ που απαιτείται για μια διπλή κάρτα setup, μια ενδεχόμενη έλλειψη αέρα σε ολόκληρη την gpu του, απώλεια της πρόσβασης στην mobo της επέκτασης των λιμένων λόγω έχοντας διπλή κάρτα ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η 9800GT θα είναι επιλογή μου και εγώ για τους ίδιους λόγους με την Αλεξ.
| |||
| |||
| αγοράσουν ένα μόνο 4850 ή 4870. είναι ίσως το καλύτερο πράγμα για τη νέα αγορά για τα χρήματα και είναι φθηνότερο και καλύτερο από το 9800 GTX |