![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok. Ja sam u procesu kupnje novog računala, i bio je zadivljen što bi bilo bolje da odaberete opciju od ove dvije: 1 x GeForce 9800 GT 512MB ili 2 x Radeon HD 3850 512MB u unakrsna vatra Ja sam malo noob kada je u pitanju ove stvari, tako da bilo koji pomoć bi bilo poštovati. To svibanj isto tako biti vrijedno spomenuti da je ATI opcija 60 £ skuplje. Hvala unaprijed. |
|
| |||
| |||
| Hi mate, osobno bih kupiti novi 4850 ili 4870, ako si možete priuštiti. to su nove kartice iz ATI, oni predoblik jako dobro i trebalo bi cijene manje ili više nego što ste predložili. da kupi -- http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2586 Heresu dobar pregled -- http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341 nada ovo pomaže! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The 9800GT. Jednostavno zato što je tipično 3850 možete pokrenuti igru (odabrati jednu) na oko isti fps / detalj postavke kao vanilije 9600GT. Jedan će 9800GT nadigrati 2 9600GT u SLI. Kao što se vidi samo oko 20-40% povećanje performansi s dvije kartice. Također, to će ovisiti i ako je igra koju igraju se kodira na korištenje multi-GPU setup. Na vrhu toga, jednu 9800GT će Vam omogućiti da igra na 1920x1200. 2 3850 u unakrsna vatra neće dobiti čak zatvoriti kada pokrenete koja omogućuje korištenje više od dvije kartice. Tada ste dobili extra snagom potrebnih za dual card setup, potencijalni nedostatak protok zraka preko GPU-a, gubitak pristup do mobo's proširenje luke zbog imaju dual card's ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The 9800GT bi bio moj izbor previše razloga za isti kao Alex.
| |||
| |||
| kupi jednu 4850 ili 4870. Oni su vjerojatno najbolje što novo na tržištu novca te su jeftinije i bolje od 9800 gtx |