![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia. Én ebben a folyamatban a felvásárlás egy új számítógépet, és arra gondoltam, mi lenne a jobb lehetőséget, hogy válasszon a két: 1 x GeForce 9800 GT 512MB vagy 2 x Radeon HD 3850 512 MB a Crossfire Én egy kicsit noob, amikor ezeket a dolgokat, így segít lenne méltányol. Azt is érdemes megemlíteni, hogy az ATI opció 60 £ drágább. Köszönöm előre. |
|
| |||
| |||
| hi mate, személyesen én vásárolni egy új 4850 vagy 4870, ha megengedheti magának. Ezek az új ATI kártyák, akkor előforma nagyon jó, és költsége több vagy kevesebb, mint amit javasolt. megvenni -- http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2586 Heres jó review -- http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341 remélem ez segít! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 9800GT. Egyszerűen azért, mert egy jellegzetes 3850 tudja futtatni a játékot (Pick one) körülbelül azonos fps / részlet beállításokat a vanília 9600GT. Egy 9800GT jobban teljesít majd 2 9600GT SLI van. Mivel mindig csak mintegy 20-40%-os növekedést jelent a teljesítmény a két kártyát. Továbbá azt is elő fog múlni, ha a játék you play kódolva van, hogy használják ki a multi-GPU beállítás. Sőt, hogy egy 9800GT ami lehetővé teszi, hogy a játék 1920x1200. 2 3850 van Crossfire nem is kap, amikor közel fut a cím, amely lehetővé teszi a két kártya használatát. Aztán van a további wattértékek szükséges kettős kártya beállítása egy esetleges hiánya levegő áramlik át a GPU's, elvesztése hozzáférést mobo a kikötők bővítése miatt, amelyek a kettős kártya ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 9800GT lenne az én választásom is, ugyanazon okokból, mint Alex.
| |||
| |||
| vásároljon egy 4850 vagy 4870. ezek talán a legjobb dolog a piacon a pénz, és olcsóbb és jobb, mint a 9800 gtx |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Elfogyott a lehetőségek az én DSL ... | vjhalai | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 10. június 2009 14:52 |
| Ok majdnem ott: Most nem tudom, hogy a Windows automatikus frissítési Elvégezheti? | új | A Windows operációs rendszerek | 2 | 3. június 2009 09:07 |
| Windows XP Mappa beállításai | cuttingplier | A Windows operációs rendszerek | 3 | 29. december 2008 10:55 |
| Melyik rendszer a jobban teljesítenek? | Jakkoff | Általános fémáru Chat | 9 | 6. július 2008 22:28 |
| Folder Options Problem | Charbo | Vírus, kémprogram és biztonság | 17 | 17. augusztus 2007 10:27 |
| Téma eszközök | |
| |