![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. I'm in pirkti naują kompiuterį procesą, ir buvo įdomu, kas būtų geriau pasirinkti vieną iš šių dviejų kriterijų: 1 x GeForce 9800 GT 512MB arba 2 x Radeon HD 3.850 512MB ir Crossfire Aš iš Noob bitų, kai kalbama apie šių dalykų, kad bet kokią pagalbą būtų galima įvertinti. Ji taip pat gali būti verta paminėti, kad ATI variantas yra £ 60 brangiau. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Hi mate, asmeniškai Norėčiau nusipirkti vieną naują 4.850 arba 4.870, jei galite sau leisti. Tai yra naujas korteles iš ATI, jos ruošinių labai gerai ir turėtų kainuoti daugiau ar mažiau nei tai, kas jums siūloma. pirkti -- http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2586 Heres gerą peržiūra -- http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341 Hope this helps! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GT. Tiesiog todėl, kad paprastai 3.850 galite paleisti žaidimo (pasirinkti vieną) maždaug tuo pačiu fps / išsamiai nustatymus kaip vanilės 9600GT. Vieną 9800GT, bus efektyvesnis 2 9600GT's SLI. Kaip matote tik maždaug 20-40% padidėjo veiklos su dviem kortelėmis. Be to, jis bus priklausys jei žaidimo žaisti koduojami pasinaudoti multi-GPU setup. Be viso to, vienas 9800GT leis jums žaidimą 1920x1200. 2 3850's in Crossfire negali net priartėti Važiuojant pavadinimas, kuris leidžia naudoti iš dviejų kortų. Tada turite papildomą galią reikalaujama dvejopo kortelės nustatymus, galimybes nebuvimas oras visoje GPU's, praradimą prieigą prie MOBO ekspansiją uostuose dėl turintys dvigubą kortelės ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GT būtų mano pasirinkimas taip pat dėl tų pačių priežasčių kaip Alex.
| |||
| |||
| Pirkti vienu 4.850 arba 4.870. jie tikriausiai nauja geriausia dėl pinigų rinkoje ir pigiau ir geriau nei 9.800 GTX |