![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau. Es esmu procesā pērkot jaunu datoru, un bija jautājums, kāda būtu labāka iespēja izvēlēties no šiem diviem nosacījumiem: 1 x GeForce 9800 GT 512MB vai 2 x Radeon HD 3850 512MB in Crossfire Es esmu nedaudz noob, kad runa ir par šīm lietām, tādēļ jebkāda palīdzība būs appreciated. To var arī vērts pieminēt, ka ATI variants ir £ 60 dārgāks. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| hi mate, personīgi es gribētu nopirkt vienu jaunu 4.850 vai 4.870, ja jūs varat atļauties. Šīs ir jaunas kartes no ATI, tās sagatavju ļoti labi un ir jāmaksā vairāk vai mazāk par to, ko jūs ierosināts. nopirkt -- http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2586 heres labs review -- http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341 Hope this helps! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GT. Tikai tāpēc, ka tipisks 3.850 nevar palaist spēli (izvēlieties vienu), apmēram tajā pašā kadri / sīki uzstādījumus kā vaniļas 9600GT. Vienu 9800GT būs labāki 2 9600GT's in SLI. Kā jūs redzēt tikai aptuveni 20-40% pieauguma rādītājus ar divām kartēm. Tāpat tas būs atkarīgs, ja spēles jūs spēlējat tos kodē izmantot multi-GPU setup. Papildus, ka viena 9800GT ļaus jums spēli pie 1920x1200. 2 3.850's in Crossfire nebūs pat saņemt aizvērt, braucot nosaukumu, kas ļauj izmantošana no divām kartēm. Tad tev papildus jaudas nepieciešama divējāda karte setup, potenciāls nav gaisa plūsmas pāri GPU's, zaudējumu piekļūt MOBO paplašināšanos ostu dēļ divfunkciju kartes ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800GT būtu mana izvēle arī par pašu iemeslu dēļ kā Alex.
| |||
| |||
| nopirkt vienu 4.850 vai 4.870. tie, iespējams, ir jauna labākā lieta, par tirgū naudu un ir lētāki un labāki, nekā 9.800 GTX |