![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć. Jestem w trakcie zakupu nowego komputera, i zastanawiałem się, co byłoby lepszym rozwiązaniem, aby wybrać spośród tych dwóch: 1 x GeForce 9800 GT 512MB lub 2 x Radeon HD 3850 512MB w Crossfire Jestem trochę o noob jeśli chodzi o te rzeczy, więc pomocy byłyby docenione. Może być również wspomnieć, że ATI jest opcja £ 60 droższe. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| hi mate, osobiście I'd kupić nowy 4850 lub 4870, jeżeli można sobie pozwolić. te nowe karty od ATI, preform one bardzo dobrze i powinien kosztować więcej lub mniej niż co sugerowano. kupić -- http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2586 heres dobry przegląd -- http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341 Hope this helps! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W 9800GT. Po prostu dlatego, że typowe 3850 można uruchomić grę (wybierz jeden) mniej więcej na tym samym fps / szczegółowo ustawienia jako wanilii 9600GT. Jeden 9800GT będzie Doskonałość 2 9600GT w SLI's. Jak tylko około 20-40% wzrost wydajności w dwie karty. Ponadto, będzie zależeć, czy gry grasz są kodowane, aby skorzystać z wielu GPU konfiguracji. Na początku, że jednym 9800GT pozwoli Ci na grę w 1920x1200. 2 3850's Crossfire nie będzie nawet dostać się zamykać, gdy uruchomiona tytuł, który umożliwia korzystanie z dwóch kart. Następnie you've got dodatkowych mocy wymagane dla podwójnej karty konfiguracji, potencjalny brak powietrza w całej graficznego, utrata dostępu do Mobo ekspansji portów ze względu na posiadanie podwójnego karty ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W 9800GT byłby mój wybór także dla tych samych powodów, Alex.
| |||
| |||
| kupić pojedynczy 4850 lub 4870. są prawdopodobnie najlepszą rzeczą na nowy rynek dla pieniędzy i są tańsze i lepsze niż w 9800 GTX |
![]() |
|
| Zakładki |