![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut. Sunt în procesul de cumpărare un nou PC-ul, şi a fost intrebam ce ar putea fi o opţiune mai bună pentru a alege din cele două: 1 x GeForce 9800 GT 512MB sau 2 x Radeon HD 3850 512MB în Crossfire Sunt un pic de un noob cand vine vorba de aceste lucruri, asa ca orice ajutor ar fi apreciat. Aceasta poate fi, de asemenea, de menţionat că opţiunea ATI este de £ 60 mai scump. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| hi mate, personal, aş cumpăra o noua 4850 sau 4870, dacă îşi pot permite. Acestea sunt noi carduri de la ATI, acestea preform foarte bine şi ar costa mai mult sau mai puţin decât ceea ce aţi propus. pentru a cumpăra -- http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2586 heres o revizuire -- http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341 sper acest lucru vă va ajuta!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De 9800GT. Pur şi simplu pentru că un tipic 3850 poate rula un joc (alegeţi unul), la aproximativ acelaşi FPS / detaliu setćrile ca un vanilie 9600GT. Un singur 9800GT va performant 2 9600GT scris în SLI. După cum se vedea doar în jur de 20-40% o creştere în performanţă cu două carduri. De asemenea, ea va depinde, în cazul în care jocul de ai reda sunt codificate de a se folosi de un multi-GPU setup. La început de faptul că, un singur 9800GT vă va permite să joc la 1920x1200. 2 3850 scris în Crossfire nu va primi aproape chiar şi atunci când rulează un titlu care permite utilizarea de două carduri. Apoi, pe care le-aţi luat în plus wattage necesare pentru un setup dual carte, o posibilă lipsă de airflow peste GPU's, pierderea de acces la mobo de expansiune porturile din cauza având dublă carte de ....
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De 9800GT ar fi alegerea mea de asemenea, din aceleaşi motive, ca Alex.
| |||
| |||
| cumpăra un singur 4850 sau 4870. ele sunt, probabil, din nou cel mai bun lucru pe piaţă pentru bani si sunt mai ieftine şi mai bine decât în 9800 GTX |
![]() |
|
| Marcaje |