![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. Ја сам у процесу куповине новог рачунара, па се питам шта би било боље да изаберете од ова два: , 1 кс ГеФорце 9800 ГТ 512МБ или 2 кс РАДЕОН ХД 3850 512МБ у Унакрсна ватра Ја сам мало нооб што се тиче ових ствари, тако да никакву помоћ ће бити добродошла. Такође може да вреди поменути да је АТИ опција £ 60 скупљи. Хвала унапред. |
|
| |||
| |||
| Хи Мате, лично бих купити нову 4850 или 4870 ако можеш приуштити. То су нове картице из АТИ-они изводе врло добро и требало би да коштају више или мање од онога што сте предложили. купити -- хттп://ууу.ебуыер.цом/сеарцх/?интСто...СубцатУИД=2586 Херес добар преглед -- хттп://анандтецх.цом/видео/схоудоц.аспкс?и=3341 надам се да ово помаже! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800ГТ. Једноставно зато типичан 3850 можете да покренете игру (одабрати једну) на око исти ФПС / детаљ поставке као ванила 9600ГТ. Једна 9800ГТ це надиграти 2 9600ГТ у СЛИ /. Као што видите само око 20-40% повећање у перформансама са две картице. Такође, то ће зависити да ли играте игре су кодирани да користи мулти-ГПУ подешен. Поврх тога, један 9800ГТ ће Вам омогућити да игра у 1920кс1200. 2 3850 у Унакрсна ватра неће ни да се затвори када се приказују наслов који омогућава коришћење са две картице. Онда имате додатних волтаже потребан за подешавање дуалног картицу, потенцијални недостатак ваздуха преко ГПУ'с, губитак приступа експанзије мобо'с портове због потребе .... двојног картице
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9800ГТ би био мој избор за превише истих разлога као и Алекс.
| |||
| |||
| купи једну 4850 или 4870. вероватно су нова најбоља ствар на тржишту новца и јефтинији и бољи од 9800 ГТКС |