![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт. Я перебуваю в процесі придбання нового комп'ютера, і думала, що буде кращим варіантом вибору з цих двох:
1 х GeForce 9800 GT 512MB або 2 х Radeon HD 3850 512MB в Crossfire Я трохи Noob коли справа доходить до таких речей, тому що будь-яка допомога буде оцінили. Можна також відзначити, що варіант ATI становить £ 60 дорожче. Спасибо заранее.
|
|
|
|||
|
|||
|
Привіт Mate, особисто я купити нову 4850 чи 4870, якщо ви можете собі дозволити.
Це нові карти від ATI, вони преформ дуже добре і повинен коштувати більше або менше, ніж те, що ви запропонували. купити -- http://www.ebuyer.com/search/?intSto...SubcatUID=2586 Херес хороший огляд -- http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341 сподіваюся, що це допомагає! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
9800GT.
Просто тому, що типовий 3850 можна запустити гру (вибрати один) приблизно в той же кадр / подробиці параметрів Vanilla 9600GT. Один 9800GT буде перевершувати 2 9600GT в SLI. Як ви бачите тільки близько 20-40% приросту в швидкості з двома картами. Крім того, вона буде залежати, якщо ігри ви граєте закодовані використовувати Multi-GPU установки. Крім того, однією 9800GT дозволить вам гри в дозволі 1920x1200. 2 3850 в Crossfire не буде навіть наблизитися при запуску назвою, яке дозволяє використовувати з двох карт. Тоді у вас є додаткові потужності, необхідної для подвійного встановлення картки, потенційна відсутність повітряного потоку через ГПУ, втрату доступу до плат розширення портів, тому що має подвійне .... карти
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
9800GT буде мій вибір теж з тих же причин, що й Олексій.
|
|||
|
|||
|
купити одну 4850 або 4870. вони, мабуть, найкращі нові речі на ринку за ці гроші і дешевше і краще, ніж 9800 GTX
|