![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти Айв наскоро reinstalled Win XP на моя компютър и невъзможен изглежда да идентифицират моята видео драйвер. компютърът е бил построен обичай така че арго отида до производителите на началната страница. всички стъпки за намиране как да намерите и инсталирате драйвера би било много много оценявам |
|
| |||
| |||
| Опитайте родово драйвер от NVIDIA първи. http://www.nvidia.co.uk/Download/Scan.aspx?lang=en-uk Горният линк ще ви кажа какво графики карта, която имате и ти кажа къде да търсите. Иначе, отворете случай вижте какво дънната платка имате и отидете на този сайт, за да изтеглите драйвери.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Оставих го сканирате, но тя дойде "В NVIDIA Smart сканиране не е в състояние да оцени вашата система хардуер. Моля, използвайте Вариант 1 ръчно да намеря драйвери за вашата NVIDIA продукти. return_status: не успеят "Аз ще отвори случая, но той ми кухини получател на помощ, има ли друг начин? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Защо просто не говоря с фирмата, която собствени построени тогава, ако е под гаранция, те трябва да сортирате водачът издава безплатно. Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... или ако тя е на борда на графики, водачът трябва да бъде на дънната диск.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изтеглям GPU-Z тя трябва да ви кажа точно вашата карта
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |