![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| nazdar IVE nedávno přeinstalovat Win XP na mém PC a dotírat zdát identifikovat můj video ovladač. PC byla postavena vlastní tak i cant přejít na domovskou stránku výrobce. žádné kroky ke zjištění, jak najít a nainstalovat ovladač by velmi ocenili |
|
| |||
| |||
| Vyzkoušejte generické ovladače od nvidia první. http://www.nvidia.co.uk/Download/Scan.aspx?lang=en-uk Výše uvedený odkaz vám řeknou, co máte grafickou kartu a řekne vám, kde hledat. Jinak se otevře případ, najdete na základní desce, jaké máte a jděte na tuto webovou stránku pro stažení ovladačů.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nechal jsem to scan ale přišel "NVIDIA Smart Scan byla schopna vyhodnotit váš systém hardware. Prosím, použijte Varianta 1 ručně najít ovladače NVIDIA produktů. return_status: selhat "Já bych otevřít případ ale dutin mého drľitel, neexistuje žádný jiný způsob? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Proč ne jen mluvit se společností, která vlastní postaven je pak, pokud je to v rámci záruky, které by měly vydávat jakési řidiče zdarma. Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... nebo pokud je to na palubě grafika, řidič by měl být na desce disk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stáhnout GPU-Z Mělo by vám vaši přesnou karty
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |