![]() |
|
| |||
| |||
| γεια IVE πρόσφατα επανεγκατασταθούν WIN XP για τον υπολογιστή μου και επίκλιση φαίνεται να προσδιορίσει μου βίντεο οδηγό. το pc έχει κατασκευαστεί έτσι προσαρμοσμένα επίκλισης μεταβείτε στην αρχική σελίδα κατασκευαστές. κανένα μέτρο για να διαπιστωθεί πώς να βρείτε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης θα είναι πολύ εκτίμησα |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε το γενικό πρόγραμμα οδήγησης από την nVidia πρώτα. http://www.nvidia.co.uk/Download/Scan.aspx?lang=en-uk Η παραπάνω σύνδεση θα σας πω τι κάρτα γραφικών που έχετε και να σας πω πού να κοιτάξουμε. Διαφορετικά, ανοίξτε την περίπτωση, δείτε τι έχετε μητρική πλακέτα και πηγαίνει σε αυτό το δικτυακό τόπο για να κατεβάσετε τους οδηγούς.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| i ας σάρωσης αλλά ήρθε "Η NVIDIA Smart Scan ήταν σε θέση να αξιολογήσει το υλικό του συστήματός σας. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε Επιλογή 1 το χέρι για να βρουν οδηγούς για τα προϊόντα σας NVIDIA. return_status: αποτύχει "Θα ήθελα να ανοίξετε την περίπτωση, αλλά μου δεχόμενος κενά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος; |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Γιατί να μην μιλήσουμε μόνο για την εταιρεία ότι έθιμο χτισμένο τότε, αν είναι υπό την εγγύηση ότι ο οδηγός θα πρέπει να ταξινομήσετε το θέμα για δωρεάν. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... ή αν είναι επί του σκάφους, τα γραφικά, ο οδηγός θα πρέπει να είναι στη μητρική πλακέτα δίσκο.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λήψη GPU-Z θα πρέπει να σας πω ακριβώς σας κάρτα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |