![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| bok Ive nedavno reinstalled win xp na moj PC i licemjerje činiti se da identificiraju moj video driver. PC običaj je sagrađena tako da ja licemjerje idite na početnu stranicu proizvođača. bilo koje korake da pronalaženje kako pronaći i instalirati upravljački program će biti vrlo velik dio poštovati |
|
| |||
| |||
| Isprobajte generic driver iz nvidia prvi. http://www.nvidia.co.uk/Download/Scan.aspx?lang=en-uk Gornji link će ti reći što grafičkom karticom imate i recite gdje da vas izgled. Inače, otvaranje slučaju, vidjeti što imate matične ploče i na tu web stranicu za download drivera.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Pustim ga skenirat ali on je došao gore "The NVIDIA Smart Scan nije bio u mogućnosti da procijenimo tvoj sistem hardver. Molimo koristite Opcija 1 ručno pronaći drivere za vaš NVIDIA proizvoda. return_status: fail "Ja bih otvoriti slučaj ali moja voids užitnik, ne postoji drugi način? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Zašto ne samo govoriti da je tvrtka koja ga sagradili običaj onda, ako je pod jamstvenim oni trebaju razvrstati vozač tema besplatno. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... ili ako je na brodu grafika, vozač mora biti na matičnoj ploči diska.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preuzimanje GPU-Z Trebala bi ti reći točno Vaše kartice
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |