![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia ive nemrég újra Win XP on my pc vidám és úgy tűnik, hogy azonosítsák az én videó vezérlő. a számítógép nem így szokás beépített i cant menni a gyártó honlapjára. olyan lépéseket, hogy megtalálják, hogyan lehet megtalálni, és telepítse azt lenne nagyon méltányol |
|
| |||
| |||
| Próbálja ki az általános illesztőprogram nvidia először. http://www.nvidia.co.uk/Download/Scan.aspx?lang=en-uk A fenti link megmondja, milyen grafikus kártya van, és mondd el, hogy hol kell keresni. Ellenkező esetben nyissuk meg a helyzet, milyen alaplap van, és menjen a weboldalon letölthető vezetők.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Én hadd scan, de ez jött ki "Az NVIDIA Smart Scan nem tudta értékelni a rendszer hardver. Kérjük, használja 1. lehetőség kézzel találja meg a járművezetők NVIDIA termékek. return_status: nem "Azt a nyitott, de üres én jogosult, nincs más út? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Miért nem beszél a társaság, hogy az egyéni épült meg, akkor ez a garancia kell sort a vezető téma a szabad. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... vagy ha a fedélzeten grafika, a vezetőnek kell lennie az alaplap lemezen.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Letöltés GPU-Z Meg kell mondani a pontos kártya
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Acer Aspire notebook DVD-RW meghajtó hiányzik, segítségre szorul Finding egy. | BawHeid | Drives & Removable Media | 5 | Szeptember 23, 2009 14:05 |
| Trouble Video Driverek | jonkon2 | Multimédia és kodekek | 1 | 21. május 2009 11:34 |
| Driver Keresés ref audio / video | ashmehta | Multimédia és kodekek | 2 | 14. június 2008 14:36 |
| Video driver probléma, akkor monitor nem működik! | ljkd13 | Multimédia és kodekek | 3 | 17. január 2008 20:00 |
| Video driver. | Jase123 | Multimédia és kodekek | 2 | 8. október 2007 10:56 |
| Téma eszközök | |
| |