![]() |
|
| |||
| |||
| הי ive לאחרונה לזכות מחדש XP על המחשב שלי ועל צביעות נראה לזהות את הנהג וידאו. המחשב מותאם אישית כבר בנוי אז צביעות ללכת יצרני הבית. כל הצעדים כדי למצוא את הדרך כדי למצוא ולהתקין את מנהל ההתקן יהיה מוערך מאוד |
|
| |||
| |||
| נסו את מנהל ההתקן של Nvidia הגנרית הראשונה. http://www.nvidia.co.uk/Download/Scan.aspx?lang=en-uk הקישור שלמעלה תוכל לדעת מה כרטיס המסך יש לך ואגיד לך איפה לחפש. אם לא, פתח את התיק, לראות מה לוח האם יש לך וללכת לאתר האינטרנט כדי להוריד את מנהלי ההתקנים.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
למה לא פשוט לדבר עם החברה, כי לאחר מכן הוא נבנה בהתאמה אישית, אם זה תחת אחריות הם אמורים למיין את הנהג בעיה בחינם. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... או אם זה על הסיפון גרפיקה, הנהג צריך להיות על לוח האם הדיסק.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| להוריד GPU-Z הוא אמור להגיד לך בדיוק את הכרטיס שלך
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Acer Aspire אינץ DVD-RW נהג חסר, צריך עזרה במציאת אחרת. | BawHeid | כוננים & נשלפת | 5 | 23 ספטמבר 2009 14:05 |
| בעיות עם מנהלי התקן וידאו | jonkon2 | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 21st מאי 2009 11:34 |
| מנהל התקן שאילתה REF אודיו / וידאו | ashmehta | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 14th יוני 2008 14:36 |
| וידאו-Video הנהג בעיות אז לפקח הפסיק לעבוד! | ljkd13 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | -17 ינואר 2008 20:00 |
| מנהל מסך. | Jase123 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 8 אוקטובר 2007 10:56 |
| שרשרת כלים | |
| |