![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas IVE neseniai iš naujo Win XP ant mano PC ir cant atrodo, kad nustatyti savo vaizdo adapterio tvarkyklę. PC buvo Custom Built to i cant eiti į gamintojų puslapį. jokių veiksmų siekiant išsiaiškinti, kaip rasti ir įdiegti tvarkyklę, būtų labai dėkingi |
|
| |||
| |||
| Gauta generic vairuotojas NVIDIA pirma. http://www.nvidia.co.uk/Download/Scan.aspx?lang=en-uk Pateiktą nuorodą pasakys, ką grafikos plokštę, jūs ir sužinosite, kur ieškoti. Priešingu atveju, atviras, žr ką plokštę turite ir pereiti prie tos svetainės norite atsisiųsti tvarkykles.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Aš tegul jis nuskaito, bet jis atėjo "NVIDIA Smart Scan negalėjo įvertinti jūsų sistemos aparatinę įrangą. Naudokite 1 variantas rankiniu būdu surasti tvarkykles NVIDIA produktai. return_status: nepavyksta "Norėčiau pradėti bylą, bet ertmes Mano suteikta teisė, tai ten nėra kito būdo? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Kodėl ne tiesiog pasikalbėti su kompanija, Custom Built to tada, jei jis pagal garantija jie turėtų Rūšiuoti vairuotojo išduoti nemokamai. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... arba jei jis laive grafika, vairuotojas turi būti ant plokštės diske.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsisiųsti GPU-Z reikia pasakyti tikslią jūsų kortelės
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |