![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| salut ive recent câştiga reinstalat XP pe PC-ul meu şi de jargon par a identifica meu driver video. PC-ul a fost construit la comandă, aşa că am cant mergeţi la pagina de producători. orice măsuri pentru a afla cum să găsiţi şi să instalaţi driver-ar fi apreciat foarte mult |
|
| |||
| |||
| Încercaţi generic driver de la nvidia prima. http://www.nvidia.co.uk/Download/Scan.aspx?lang=en-uk Cele de mai sus link-ul iti va spune ce placă grafică pe care le-aţi şi-ţi spun unde sa cautati. Altfel, deschis cazul, a se vedea ce placa de bază pe care le-aţi şi du-te la acest site pentru a descărca driver-ele.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| L-am lasat-o scanare, dar acesta a venit "NVIDIA inteligent de scanare a fost în imposibilitatea de a evalua sistemul dvs. hardware. Vă rugăm să folosiţi Opţiunea 1 manual pentru a găsi drivere pentru produsele NVIDIA. return_status: nu "I-ar deschide cazul, dar acesta voids mea donatar, există nici o altă cale? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
De ce nu vorbesc doar de compania care a construit-o apoi la comandă, în cazul în care acesta este în garanţie, acestea ar trebui să emită un fel de driver gratuit. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... sau dacă este la bord grafica, conducătorul auto trebuie să fie pe placa de bază disc.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Descărca GPU-Z acesta ar trebui să vă spun dumneavoastră exactă carte
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |