![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nazdar IVE nedávno přeinstalovat Win XP na mojom PC a dotírat zdať identifikovať môj video ovládač. PC bola postavená vlastné tak i cant prejsť na domovskú stránku výrobcu. žiadne kroky na zistenie, ako nájsť a nainštalovať ovládač by veľmi ocenili |
|
| |||
| |||
| Vyskúšajte generické ovládače od nvidia prvý. http://www.nvidia.co.uk/Download/Scan.aspx?lang=en-uk Vyššie uvedený odkaz vám povedia, čo máte grafickú kartu a povie vám, kde hľadať. Inak sa otvorí prípad nájdete na základnej doske, aké máte a choďte na túto webovú stránku pre stiahnutie ovládačov.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nechal som to scan ale prišiel "NVIDIA Smart Scan bola schopná posúdiť váš systém hardware. Prosím, použite Variant 1 ručne nájsť ovládače NVIDIA produktov. return_status: zlyhať "Já bych otvoriť prípad ale dutín môjho príjemcom, neexistuje žiadny iný spôsob? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Prečo nie len hovoriť so spoločnosťou, ktorá vlastní postavený je potom, ak je to v rámci záruky, ktoré by mali vydávať akési vodiča zdarma. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... alebo ak je to na palube grafika, vodič by mal byť na doske disk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiahnuť GPU-Z Malo by vám vašu presnú karty
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Notebook Acer Aspire DVD-RW Driver chýba, Potrebujete pomoc pri hľadaní ďalšie. | BawHeid | Drives & Removable Media | 5 | 23.září 2009 14:05 |
| Problémy s Video Ovládače | jonkon2 | Multimedia & Kodeky | 1 | 21. mája 2009 11:34 |
| Driver dotazu ref audio / video | ashmehta | Multimedia & Kodeky | 2 | 14. júna 2008 14:36 |
| Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. januára 2008 20:00 |
| Video Driver. | Jase123 | Multimedia & Kodeky | 2 | 8. októbra 2007 10:56 |
| Thread Tools | |
| |