![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок Иве недавно реинсталлед уин ксп на мој ПЦ и лицемјерје чинити се да идентификују мој видео дривер. ПЦ обичај је саграђена тако да ја лицемјерје идите на почетну страницу произвођача. било које кораке да проналажење како да пронађете и инсталирате управљачки програм ће бити врло много поштовати |
|
| |||
| |||
| Пробајте Генериц дривер из НВИДИА први. хттп://ууу.нвидиа.цо.ук/Доунлоад/Сцан.аспкс?ланг=ен-ук Горњи линк ће ти рећи шта графичком картицом имате и реците где да вас изглед. Иначе, отварање случају, видети шта имате матичне плоче и на ту веб страницу за доунлоад драјвера.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Пустим га скенирати али он је дошао горе "Тхе НВИДИА Смарт Сцан није био у могућности да процијени твој систем хардвер. Молимо користите Опција 1 ручно пронаћи дривер за ваш НВИДИА производа. ретурн_статус: фаил "Ја бих отворити случај али моја воидс ужитник, не постоји други начин? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Зашто не само да говори да је фирма која га саградили обичај онда, ако је под гарантни они треба разврстати возач тема бесплатно. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... или ако је на броду графика, возач мора бити на матичној плочи диска.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скидати ГПУ-З Требало би ти рећи тачно Ваше картице
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ацер нотебоок, ДВД-РУ Недостаје Возач, Потребна помоћ у проналажењу један. | БауХеид | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 23. Јул 2009 14:05 |
| Проблема са Видео Дриверс | јонкон2 | Мултимедија и кодеци | 1 | 21 мај 2009 11:34 |
| Возач Упит реф аудио / видео | асхмехта | Мултимедија и кодеци | 2 | 14. јуна 2008 14:36 |
| Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад! | љкд13 | Мултимедија и кодеци | 3 | 17 јануар 2008 20:00 |
| Видео Дривер. | Јасе123 | Мултимедија и кодеци | 2 | 8 октобар 2007 10:56 |
| Тхреад Тоолс | |
| |