![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba ive son benim PC ve cant Video sürücü tanıtmak gibi XP kazanmak yeniden yükledim. PC olmuş özel öylesine i cant üreticilerinin ana sayfasına git yaptı. nasıl bulmak için bulma ve sürücünün kurulması için hiçbir adım çok büyük mutluluk duyacağız |
|
| |||
| |||
| NVIDIA ilk gelen genel sürücü deneyin. http://www.nvidia.co.uk/Download/Scan.aspx?lang=en-uk Yukarıdaki linki bir grafik kartı ne olduğunu ve nereye bakılacağını size söyleyecektir. Aksi takdirde, anakart ne görmek durumunda açık ve gidin, web sitesi indirme sürücüleri için kullanılır.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| i tarama izin ama bu geldi "NVIDIA Akıllı Tarama sistem donanım değerlendirmek koyamadı. Lütfen Seçenek 1 elle NVIDIA ürünleri için sürücüleri bulabilirsiniz. return_status: başarısız "I durumda açacak ama benim Yetkilendirilen boşlukları, hiçbir yolu nedir? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Neden sadece şirket konuşmak, özel sonra yapılmış, bu da ücretsiz sürücü sorunu sıralanması gerekir garanti altına's. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... ya da tahta grafik var, sürücü, anakart disk üzerinde olmalıdır.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Indirmek GPU-Z bu kart tam size gerekir
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |