![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Ive Нещодавно перевстановить Win XP на моєму комп'ютері і косяк схоже, поділяють моє відео драйвер. ПК був побудований для користувача тому я нахиляє перейдіть на головну сторінку виробників. ніяких кроків, щоб дізнатися, як знайти і встановити драйвер буде дуже оцінили |
|
| |||
| |||
| Спробуйте універсальний драйвер від NVIDIA першим. http://www.nvidia.co.uk/Download/Scan.aspx?lang=en-uk Наведені вище посилання скажу вам, що графічні карти, а також розповість вам, де шукати. В іншому випадку, відкрити корпус, подивитися, що у вас материнська плата і перейти на цей сайт, щоб завантажити драйвера.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я дозволяю це сканування, але прийшов вгору "NVIDIA Smart Scan не зміг оцінити вашій системі апаратного забезпечення. Будь ласка, використовуйте Варіант 1 вручну знайти драйвери для продукції NVIDIA. return_status: FAIL "Я б відкрити справу, але воно порожнечі мого гранту, чи є інший вихід? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Чому б просто не говорять на компанію, що звичай побудували тоді, якщо вона під гарантії вони повинні Сортування водій випуску для вільного. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... або якщо він знаходиться на борту графіка, драйвер повинен бути на платі диска.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завантаження GPU-Z Він повинен повідомити вам вашу точну карту
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |