![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз имат интегрирана графика чип, на моя дънна платка, която е NVIDIA gforce 6150 льо но това само изглежда да играе ниско края игри, когато се играе игра този нужди 64MB памет, тя просто ще за да заредите играта и на съобщение излезе като каза игра encounted една problem.or не заредите играта на всички. и знам, че ми чип / графична карта има 256MB памет. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чип на борда не са добри за високи края игри, време, за да инвестират в подходяща графична карта.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят компютър се изключва, когато играете игри, е Моят PSU Става ли?! | mikeypantz | Общи Хардуер Чат | 3 | 22-ри ноември 2009 година 11:55 |
| Аудио кликвания и сътресения, когато играят Mp3, гледане на видео, игри и натоварване? | Damse | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 13-ти октомври 2009 08:56 |
| Компютърна Рестартирай игри! | DarkKaleo | Общи Хардуер Чат | 15 | 16-ти септември 2008 17:54 |
| Замразяване, когато играят компютърни игри | simonkenya | Общи Софтуер Чат | 5 | 5-и парламентарен Nov 2007 13:44 |
| Дали това наистина си струва играе игри на нетните? | its.sid | PC & конзолата Gaming | 2 | 2-ро Aug 2007 14:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |