![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já mít integrované grafické čip, na mé desce, která je nvidia gforce 6150 le ale to jen zdá, že hrají malé konci hry, kdy jsem hrála hru to je potřeba 64MB paměti, že se právě chystá nahrát hru a zprávy pocházejí až vyslovením hra má encounted jeden problem.or nelze načíst hru vůbec. a já vím, můj čip / grafická karta má 256 MB paměti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Palubní čipy nejsou dobré i pro high-end her, čas investovat do správné grafické karty.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| My Pc Vypne při hraní her, je můj psu jo?! | mikeypantz | Obecné Hardware Chat | 3 | 22.listopadu 2009 11:55 |
| Audio Kliknutí a nárazy při přehrávání Mp3, sledování videa, her a zatížení? | Damse | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 13.října 2009 08:56 |
| Restart Hraní počítačových her! | DarkKaleo | Obecné Hardware Chat | 15 | 16. Září 2008 17:54 |
| Počítačové mrazu při hraní her | simonkenya | Obecné Software Chat | 5 | 5. listopad 2007 13:44 |
| Je to opravdu stojí za hraní her na síť? | its.sid | PC a herní konzole | 2 | 2. srpna 2007 14:48 |
| Thread Nástroje | |
| |