![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| HI, aš integruotos grafikos lustą, mano plokštė yra NVIDIA GForce 6.150 Le bet tik atrodo, kad mažai žaisti žaidimus pabaigoje, kai galiu žaisti žaidimą thats poreikius 64mb atminties, ji bus tik apie atsisiųsti žaidimą ir žinutę parengti sakydamas žaidimas encounted problem.or įkelti ne žaidimas apskritai. ir aš žinau, mano lustas / video korta turi 256mb atminties. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Borto lustai nėra gera aukščiausios klasės žaidimų, laikas investuoti į tinkamą grafikos plokštę.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano PC išsijungia, kai Žaidimai, yra mano PSU Gerai?! | mikeypantz | General Hardware Chat | 3 | Lapkritis 22, 2009 11:55 |
| Garso paspaudimai ir iškilimų žaisdami MP3, žiūrėti vaizdo įrašus ir Kraunasi žaidimai? | Damse | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 13 spalis 2009 08:56 |
| Perkrauti kompiuterį Žaidimai! | DarkKaleo | General Hardware Chat | 15 | 16 rugsėjis 2008 17:54 |
| Kompiuterių įšaldymas žaisdami žaidimus | simonkenya | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 5 lapkritis, 2007 13:44 |
| Ar tikrai verta žaisti žaidimus internete? | its.sid | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 2 rugpjūtis 2007 14:48 |
| Temos įrankiai | |
| |