![]() |
|
| |||
| |||
| HI, i have integrated graphics chip, uz manas mātesplates, kas ir nvidia gforce 6.150 le bet šķiet, būtu tikai spēlēt zemas kvalitātes spēles, kad es spēlē spēli thats vajadzībām 64mb atmiņas tas būs tikai par to, lai ielādētu spēli un ziņu nākt klajā sakot, spēle ir encounted problem.or neielādējas spēli vispār. un es zinu savu chip / grafikas karte ir 256mb atmiņas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Borta mikroshēmas nav laba augstākās klases spēlēm, laiks ieguldīt pareizi grafikas karte.
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Mans Pc izslēdzas, kad spēlējot spēles, ir Mans PSU Labi?! | mikeypantz | General Hardware Čats | 3 | 22 novembris 2009 11:55 |
| Audio Klikšķi un gravām, kad Spēlē Mp3, skatīties video un Iekraušanas spēles? | Damse | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 1 | 13 oktobris 2009 08:56 |
| Computer Restart spēlēm! | DarkKaleo | General Hardware Čats | 15 | 16 septembris 2008 17:54 |
| Dators iesaldēšana kad spēlējot spēles | simonkenya | General Software Čats | 5 | 5 novembris 2007 13:44 |
| Tas ir tiešām vērts spēlēt spēles net? | its.sid | PC & Console Gaming | 2 | 2 augusts 2007 14:48 |
| Thread Tools | |
| |