![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, i, benim anakart üzerinde bir NVIDIA gforce 6150 LE bir entegre grafik yongası var ama bu sadece bir oyun şu oyun düşük sonunda oyun oynarken görünüyor 64MB sadece hakkında oyun tüm oyun yüklenemiyor bir problem.or encounted söyleyerek kadar gelen oyun ve mesaj yükleme olacak bellek gerekir. ve ben de biliyorum fiş / kartı 256MB bellek var grafikler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Onboard fiş hiçbir yüksek son oyunları, bir grafik kartına yatırım yapmak için iyi.
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Benim pc Kapalı zaman Playing Games, bir açar Benim Psu tamam mı?! | mikeypantz | Genel Donanım Sohbet | 3 | 22 Kasım 2009 11:55 |
| Ses tıklamalar ve Bumps zaman, Mp3 oyun videoları izlemek, ve Yükleme Oyunlar? | Damse | Ses, Speakers & MP3 Çalarlar | 1 | 13 Ekim 2009 08:56 |
| Bilgisayarı yeniden başlatın oyun! | DarkKaleo | Genel Donanım Sohbet | 15 | 16. Eylül 2008 17:54 |
| Bilgisayar donma zaman oyun | simonkenya | Yazılım Genel Sohbet | 5 | 5. Kasım 2007 13:44 |
| Gerçekten net üzerinden oyun oynamaya değer mi? | its.sid | PC & Oyun Konsolu | 2 | 2. Ağustos 2007 14:48 |
| Konu Araçları | |
| |