![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| PC е добре снощи - тази сутрин никакъв сигнал към монитора. В начално нагоре (Windows XP Pro), HDD индикатор мига на светлината, Rom Drive светлините на светкавицата, няма сигнал към монитора. Аз замени Захранване (имаше резервен на ръката). Същите резултати, както по-горе. Открих, че видео карта (Radeon 9800 Pro) охлаждащи вентилатора са напълно разбити хлабав от радиатор. Аз замени счупени Видео карта Cooler със Zalman VF700 Cooler (също да се случи, че на ръката). Същите резултати, както по-горе. Аз временно замества HDD със стария имах (I мисля Това е работа OK). Същите резултати, както по-горе. Въпрос: Ако Видео карта е заснет, в случай че PC още зареждане на Windows (който не се прави), или може проблемът да е CPU AMD Athlon 64 3200 +) или дънната платка? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не го няма. Това звучи като теб варени него, феновете са там има причина. Бих суап и иди, че от там.
| |||
| |||
| Цитат:
Аз правя справедлива стойност на работа с графични програми, с някои доста големи размери на файла. В Radeon 9800 Pro изглеждаше да работят добре за моите нужди. Трябва ли да отиде с друга Radeon 9800 Pro (преустроени от 128 MB до 256 MB), или може да ви предложи по-добра видео карта в тази прибл., Или малко по-високи ценови диапазон? |
|
| |||
| |||
| Carbon ще бъде най-добрият човек да иска, аз ще му дам сбутвам, неговият хардуер знанията е изключителна. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ще чакаме да видим дали Carbon реагира. Отново, много благодаря. |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, радвам да помогна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква точно е твоята ценови диапазон?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Няма сигнал | jonathansp | Общи Софтуер Чат | 4 | 7 Aug 2008 20:27 |
| Безжичен сигнал | scrivomcdivo | Графика на карти & Монитори | 4 | 22 ноември 2007 08:13 |
| Нови Mainboard + CPU + видео карта първо зареждане broblems | thewolfro | Процесори, дънни платки & RAM | 10 | 5-и парламентарен Nov 2007 15:20 |
| Какво ми трябва за силен сигнал? | embassy0808 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 16-то Jul 2007 06:40 |
| Засилване на сигнала | mcbee | В мрежа, модеми & VoIP | 11 | 11 май 2007 г. 04:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |