menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Pokus o Zavádecí - Prípravné NE Video Signal Out

Reply

Thread Nástroje
Old 14. dubna 2009, 13:06
Nový člen skupiny

Default Pokus o Zavádecí - Prípravné NE Video Signal Out

PC byla pokuta včera - dnes ráno signál k monitoru. Na naběhnout (Windows XP Pro), HDD bliká na flash ROM světla na žádný signál na monitor.

I nahrazuje napájecí zdroj (měl náhradní na straně). Stejných výsledků jako výše.

Zjistil jsem, že grafická karta (Radeon 9800 Pro) chladicí ventilátor měl úplně rozdělená volné od tepla umyvadlo. I nahrazuje členitost Grafická karta Cooler s Žalman VF700 Cooler (i stalo se, že na straně). Stejných výsledků jako výše.

I dočasně nahradil HDD s starý jsem (I myslet je to pracovní OK). Stejných výsledků jako výše.

Otázka: Pokud je grafická karta je zastřelen, pokud by došlo k PC stálý boot do Windows (což není děláte), nebo by mohl být problém s CPU AMD Athlon 64 3200 +), nebo základní desky?
Old 14. dubna 2009, 13:54
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal Frank View Post

Otázka: Pokud je grafická karta je zastřelen, pokud by došlo k PC stálý boot do Windows (což není děláte), nebo by mohl být problém s CPU AMD Athlon 64 3200 +), nebo základní desky?
Ne to ne. Vypadá to, že jste to vařené, fanoušci jsou tam z nějakého důvodu. Chtěl bych, že swap a jít od toho.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14. dubna 2009, 16:14
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Hybr! D View Post
Citace:
Původně Poslal Frank
Otázka: Pokud je grafická karta je zastřelen, pokud by došlo k PC stálý boot do Windows (což není děláte), nebo by mohl být problém v CPU (AMD Athlon 64 3200 +), nebo základní desky?
Ne to ne. Vypadá to, že jste to vařené, fanoušci jsou tam z nějakého důvodu. Chtěl bych, že swap a jít od toho.
Díky Hybr! D.

Já spravedlivý množství práce s grafikou programy s některými poměrně velké velikosti souborů. Radeon 9800 Pro se zdálo, že funguje pro mé účely.

Mám jít s jiným Radeon 9800 Pro (upgrade z 128 MB na 256 MB), nebo můžete navrhnout lepší Grafická karta v tomto přibl., Nebo mírně vyšší cenové relaci?
Old 14. dubna 2009, 16:57
Administrátor Skupina

Carbon by bylo nejlepší, aby osoba, zeptejte se, uvidíme ho pošťuchovat, jeho znalosti hardware je výjimečné.
Old 14. dubna 2009, 17:12
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Hybr! D View Post
Carbon by bylo nejlepší, aby osoba, zeptejte se, uvidíme ho pošťuchovat, jeho znalosti hardware je výjimečné.
Díky Hybr! D. Ty byly stoprocentně pravdu. Jsem líný zadek tahat Vid Card (Radeon 8500) z mého PC a náhradních nainstalován že jako temp. Všechno v pořádku.

Budu čekat, jestli Carbon reaguje. Opět platí, že mnohé díky.
Old 14. dubna 2009, 17:31
Administrátor Skupina

Žádný problém, rádi pomohou.
Old 14. dubna 2009, 18:59
Dárce Skupina

Co přesně je vaše cena?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
No Signal jonathansp Obecné Software Chat 4 7. srpna 2008 20:27
Wireless Signal scrivomcdivo Graphics Cards & Monitory 4 22. listopadu 2007 08:13
Nová základní + CPU + video karty první boot broblems thewolfro Procesory, základní desky & RAM 10 5. listopad 2007 15:20
Co potřebuji pro silnější signál? embassy0808 Sítě, Modemy & VoIP 3 16. července 2007 06:40
Zvýšení signálu mcbee Sítě, Modemy & VoIP 11 11. května 2007 04:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.