![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| PC byla pokuta včera - dnes ráno signál k monitoru. Na naběhnout (Windows XP Pro), HDD bliká na flash ROM světla na žádný signál na monitor. I nahrazuje napájecí zdroj (měl náhradní na straně). Stejných výsledků jako výše. Zjistil jsem, že grafická karta (Radeon 9800 Pro) chladicí ventilátor měl úplně rozdělená volné od tepla umyvadlo. I nahrazuje členitost Grafická karta Cooler s Žalman VF700 Cooler (i stalo se, že na straně). Stejných výsledků jako výše. I dočasně nahradil HDD s starý jsem (I myslet je to pracovní OK). Stejných výsledků jako výše. Otázka: Pokud je grafická karta je zastřelen, pokud by došlo k PC stálý boot do Windows (což není děláte), nebo by mohl být problém s CPU AMD Athlon 64 3200 +), nebo základní desky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne to ne. Vypadá to, že jste to vařené, fanoušci jsou tam z nějakého důvodu. Chtěl bych, že swap a jít od toho.
| |||
| |||
| Citace:
Já spravedlivý množství práce s grafikou programy s některými poměrně velké velikosti souborů. Radeon 9800 Pro se zdálo, že funguje pro mé účely. Mám jít s jiným Radeon 9800 Pro (upgrade z 128 MB na 256 MB), nebo můžete navrhnout lepší Grafická karta v tomto přibl., Nebo mírně vyšší cenové relaci? |
|
| |||
| |||
| Carbon by bylo nejlepší, aby osoba, zeptejte se, uvidíme ho pošťuchovat, jeho znalosti hardware je výjimečné. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Budu čekat, jestli Carbon reaguje. Opět platí, že mnohé díky. |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, rádi pomohou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co přesně je vaše cena?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| No Signal | jonathansp | Obecné Software Chat | 4 | 7. srpna 2008 20:27 |
| Wireless Signal | scrivomcdivo | Graphics Cards & Monitory | 4 | 22. listopadu 2007 08:13 |
| Nová základní + CPU + video karty první boot broblems | thewolfro | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 5. listopad 2007 15:20 |
| Co potřebuji pro silnější signál? | embassy0808 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 16. července 2007 06:40 |
| Zvýšení signálu | mcbee | Sítě, Modemy & VoIP | 11 | 11. května 2007 04:48 |
| Thread Nástroje | |
| |