![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| PC χθες το βράδυ ήταν μια χαρά - σήμερα το πρωί δεν σήμα για την παρακολούθηση. Κατά την εκκίνηση (Windows XP Pro), HDD ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει, Rom Drive φώτα αναβοσβήνουν και μετά, δεν σήμα για την παρακολούθηση. Αντικατέστησα τον Power Supply (είχε ανταλλακτικά για το χέρι). Τα ίδια αποτελέσματα όπως παραπάνω. Βρήκα ότι η κάρτα βίντεο (Radeon 9800 Pro) ανεμιστήρα είχε εντελώς χαλαρά θραύσματα από το νεροχύτη θερμότητας. Αντικατέστησα τον σπασμένο Video Card Cooler με Zalman VF700 Cooler (συνέβη επίσης ότι για να έχουν το χέρι). Τα ίδια αποτελέσματα όπως παραπάνω. Θα αντικατασταθεί προσωρινά το HDD με ένα παλιό που είχα (I σκέφτομαι εργασίας είναι ΟΚ). Τα ίδια αποτελέσματα όπως παραπάνω. Ερώτηση: Εάν η κάρτα βίντεο είναι πυροβόλησαν, θα πρέπει το PC ακόμη εκκίνηση σε Windows (η οποία δεν είναι αυτό) ή το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι ο επεξεργαστής AMD Athlon 64 3200 +) ή η μητρική; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν δεν πρόκειται. Ακούγεται σαν να είναι μαγειρεμένα, φίλαθλοι είναι εκεί για κάποιο λόγο. Θα swap και ότι πάμε από εκεί.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Να κάνω ένα δίκαιο ποσό της εργασίας με γραφικά προγράμματα με κάποια αρκετά μεγάλο μέγεθος αρχείου. Η Radeon 9800 Pro φαινόταν να εργαστούν για την ωραία μου χρήσεις. Να πάω με άλλη Radeon 9800 Pro (αναβάθμιση από 128 MB σε 256 MB), ή μπορεί να σας προτείνω μια καλύτερη Video Card στο ότι περίπου., Ή ελαφρώς υψηλότερα, εύρος τιμών; |
|
| |||
| |||
| Του άνθρακα θα ήταν το καλύτερο πρόσωπο για να ζητήσει, εγώ θα του δώσει ώθηση, η γνώση του υλικού είναι εξαιρετικές. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα περιμένουμε να δούμε αν ανταποκρίνεται άνθρακα. Και πάλι, ευχαριστώ πολύ. |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα, στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι ακριβώς είναι το εύρος τιμών;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν Σήματος | jonathansp | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 7 Αυγ 2008 20:27 |
| Wireless Signal | scrivomcdivo | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 22 Νοε 2007 08:13 |
| Νέα κύρια + CPU + κάρτα βίντεο πρώτη εκκίνηση broblems | thewolfro | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 5 Νοε 2007 15:20 |
| Τι χρειάζομαι για ισχυρότερο σήμα; | embassy0808 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 16 Ιουλ 2007 06:40 |
| Ενίσχυση σήματος | mcbee | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 11 | 11η Μαΐου 2007 04:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |