![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PC sinoć je u redu - jutros nema signala na monitoru. At čizma gore (Windows XP Pro), HDD indikator treperi na svjetlu, ROM pogon na flash rasvjetom, nema signala na monitoru. Sam zamijenio napajanje (imali rezervni pri ruci). Iste rezultate kao gore. Otkrio sam da je Video Card (Radeon 9800 Pro) rashladni ventilator je potpuno razbijena odriješiš iz hlađenje. Zamijenio sam slomljena Video Card hladnjak sa Zalman VF700 hladnjak (isto tako se dogodilo da su to na ruku). Iste rezultate kao gore. Privremeno sam zamijenio HDD sa starog sam (I misliti to rade u redu). Iste rezultate kao gore. Pitanje: Ako je video kartica je pucao, trebali PC i dalje Windows boot (koji se ne radite), ili bi mogao biti problem CPU AMD Athlon 64 3200 +) ili matične ploče? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No to neće. To zvuči kao da je kuhan, fanovi su se za razlog. Ja bih da swap i otići odande.
| |||
| |||
| Quote:
JA obaviti pošteno iznos rad s grafikom programe s neke prilično velike datoteke veličinama. The Radeon 9800 Pro činiti se u redu za svoj rad koristi. Trebam li ići sa drugim Radeon 9800 Pro (Nadograđeni od 128 MB na 256 MB), ili možete predložiti bolju grafičku karticu u tom ca., Ili malo više, raspon cijena? |
|
| |||
| |||
| Ugljik bi bila najbolja osoba za pitati, ja ću mu dati gurkati, njegov hardver znanje je izuzetna. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja ću čekati da vidite što će Carbon odgovara. Opet, mnogo hvala. |
|
| |||
| |||
| Nema problema, rado pomoći. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je točno vaš raspon cijena?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nema signala | jonathansp | Općenito Software Chat | 4 | 7. kolovoz 2008 20:27 |
| Wireless Signal | scrivomcdivo | Graphics Cards & Monitors | 4 | 22. studeni 2007 08:13 |
| Novi Mainboard + CPU + video card prvi boot broblems | thewolfro | CPU, Matične ploče i RAM | 10 | 5. studeni 2007 15:20 |
| Što mi treba za jači signal? | embassy0808 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 16. srpnja 2007 06:40 |
| Jačanje signala | mcbee | Networking, Modemi & VoIP | 11 | 11. svibanj 2007 04:48 |
| Thread Tools | |
| |